Missie

Mijn missie is het verbeteren van de vitaliteit van Mens en Dier.

Bert TijhoffMijn naam is Bert Tijhoff en mijn missie is het verbeteren van de vitaliteit van Mens en Dier door informatie en diensten aan te bieden, waardoor je een bewuste keuze kunt maken ten aanzien van de Vitaliteit van jezelf en je familieleden, als ook je huisdier(en).

Al weer ruim 20 jaar geleden deed ik mijn belangrijkste ontdekking. Wij nemen dagelijks vele beslissingen die van invloed zijn op onze Vitaliteit, zonder dat wij er ons bewust van zijn. Door bewustere keuzes te maken hebben wij veel meer invloed op onze Vitaliteit (nu en in de toekomst) dan wij zelf denken.

Deze ontdekking ontspon in mijn EmmerTheorie, die ik nu al ruim 20 jaar toepas en toets. Deze EmmerTheorie is de basis geworden voor mijn dagelijkse beslissingen.Wanneer je je hieronder aanmeldt voor één (of meer) van mijn mailingenlijsten, ontvang je gratis het e-book “De EmmerTheorie”. Feitelijk is het van onschatbare waarde, dat ik graag met je deel.

En deze EmmerTheorie heeft mij doen besluiten om Mens en Dier hiermee te helpen en is de basis van mijn bedrijf EcoVitaal en mijn diervoeding EcoVit.

Waarom EcoVit?!

Plezier voor Mens en Dier!

Bert Tijhoff

P.S. Wanneer je je aanmeldt voor mijn infomails, dan maak je tevens kans op een Ton en heb ik nog een aantal cadeautjes voor je klaarstaan.

P.P.S. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens! Privacy stel ik zelf op prijs en ik neem jouw privacy dan ook zeer serieus. Ik mail niet zo vaak. Het aantal mails varieert sterk van 1 keer per maand tot maximaal 2 per week. Voor iedere mailinglijst geldt dat die een specifiek doel dient om jou te informeren over betreffende onderwerp. Vind je het niet meer interessant en wil je geen mails meer ontvangen, dan kun je je onder iedere mail afmelden en wordt je automatisch van de mailinglijst verwijderd. Je gegevens worden alleen gebruikt voor betreffende mailinglijst en dus zeker niet aan andere partijen verstrekt.