Instructies voor retour sturen

Verzend het product retour in de verpakking waarin u deze ook ontvangen heeft. Ontbreekt de oorspronkelijke verzendverpakking, zorg dan dat het product degelijk verpakt wordt, zodat het tijdens het transport niet kan beschadigen.

Verzend het goed verpakte product naar:

EcoVitaal
Afdeling Retour
Oosteinde 194
7671 AD  Vriezenveen

Tip: zend een mailtje naar info@ecovitaal.nl om de verzending van het product te melden. Vermeld tevens even de track and tracé code, zodat het transport gevolgd kan worden.

Let Op 1!

Kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de afzender. Onvolledig gefrankeerd of onder rembours gezonden pakketten worden niet in behandeling genomen.

Let Op 2!

Indien het gaat om een product dat retour wordt gezonden onder de voorwaarden van de wettelijke bedenktijd, dient het product ongebruikt en in de originele verpakking te worden retour gezonden. Producten die na retour ontvangst niet meer als nieuw verkoopbaar blijken te zijn, voldoen niet aan de voorwaarden voor gebruik van uw recht bij kopen op afstand. Voor deze producten ontvangt u dan ook uw geld niet retour, dan wel een verminderde teruggave, ter waarde van de nieuwe verkoopwaarde minus de te maken kosten voor reparatie, schoonmaken, etc.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *